8 Ağustos 2016 Pazartesi

HAFTANIN KİTABI ''SAKIN HATA YAPMA''

   Kerrigan ve diğer polis memurları, arkadaşlarının düğünü için hep birlikte bir arada gecenin tadını çıkartıyorlardı. Güzel ve sakin bir gece idi. Herkes eğleniyordu, ta ki; gelen anonsa kadar. Bir polis memuru aracın içinde öldürülmüştü.

  Kerrigan ve amiri beraber yola çıktılar, diğerleriyle birlikte orada buluşacaklardı. Cesedi gördüklerinde ise, kafada soru işaretleri yanıp sönmeye başladı. Bir cinayet ekibinden çalışan birisinin düşünmesi gerektiği gibi düşünüyorlardı. Nasıl oldu? Ateş nereden açıldı? Yanında birisi var mıydı? ve daha bir çok soru. 

  Derwent huysuz bir adam olmasına rağmen, Kerrigan onunla çalışmayı seviyordu. Katlanılması zor bir adam olmasına rağmen, bu cinayeti beraberce çözeceklerdi. İpuçları onları farklı şekilde yönlendiriyordu ve iç seslerini dinlemeleri biraz zordu.

  Daha suçlunun kim olduğunu bulamadan, başka polisler de öldürülmüştü.. Ve sonra bir polis daha.

  Bir seri katil polisleri hedef almıştı ama neden?  

  Kerrigan, patronuna gelen bir mesajı istemeyerekte olsa okumuş bulunmaktadır. Bu cinayetlere onun sebep olduğunu düşünmektedir. Onunla yüzleşmesi ise; sandığı kadar kolay olmayacaktır.

  Okurken heyecanlanıyor ve sizde bu cinayeti çözmekle uğraştığınızı düşünürken buluyorsunuz kendinizi. Jane Casey kaleminden akıcı bir aksiyon kitabı.

  Keyifle okuyun & sevgiyle kalın


 SAKIN HATA YAPMA
JANE CASEY
OLIMPOS YAYINLARI
480 SAYFA


  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder