19 Ocak 2015 Pazartesi

BİR BAYANLA NASIL KONUŞULUR

     Her erkek ideal bir bayan seçiminde dikkat ettiği önemli noktalardan biri, kadının dış görünüşüdür. Çünkü erkekler ilişki konularında bayanlar kadar ruhsal değil fiziksel bir yaklaşıma  önem verirler. Bundan dolayı güzel kızları elde etmek için bir çok çaba sarf etseler de; elde etmek yerine, kendilerini rezil etmek dışında çok bir beceri kazandıkları söylenemez. Peki, güzel bir bayanı elde etmek ne kadar zordu? Ve ya bir güzel bayanı elde etmenin kolay yolları nelerdi?

    Erkeklerin gözlerinde ilişkinin en büyük yükü onların üzerine olduğu düşünülüyor. Yemeğe çıkar, hediye al, sürpriz yap vs vs. Bu konulardan dolayı bütün erkekler ya ilişkilerden çabuk bıkarlar, ya da kusursuz denilebilecek kızı elde etmek için uğraşırlar. Bunun sebebi, bu kadar uğraşının çok güzel bir bayana değebileceğini, kısaca göz zevkini doldurabileceğine inandığını kadına sarf etmeyi tercih etmelerinden dolayıdır. Peki, bir güzel kadını elde etmenin kolay yolu neydi?


Kural 1: Hak etmen için fark etmen lazım!
Bir bayan olağanüstü bir güzelliği varsa, çevresini çok küçük görebilir ve inanılmaz sürprizlere kanabilir. Bunun sebebi, sürekli hayatına girmeye çalışan erkekler ya çok ucuzdur ya da çok çabuk paçayı ele vermiştir. Bu yüzden güzel bir bayana yaklaşırken onun güzelliğinden de güzel bir şeye sahip olduğunu hissettirmelisiniz. Ona dair olan ufak tefek özellikleri fark etmeli ve bunları bir hazine bulmuş gibi gözünün önüne sermelisin. Kısaca güzelliğini değil özelliğini göster.

Kural 2: Sıradan olma efsane ol!

     Baktın ki bu kızda iş yok, Allah bi fizik vermiş gerisini koyvermişse sende güzelliğindeki esrarengiz olayları bul. Mesela kızın karşısına geçip "zeytin gözlüm, selvi boylum, al yazmalım." demek yerine "Sende bir şey var, çözemiyorum." Demeyi dene. Kısaca göster ama... fark ettirme ;) çünkü güzel kadınlar sürekli güzel olduklarını duyduklarından dolayı sıra dışı olan erkekleri beğenirler. E sende sıradan olma, efsane ol!

Son kural 3: Sen değil, ben ve sen(BİZ)

    Bir kadın güzel ise kesinlikle egoisttir. Çünkü bu güzellik ona diğer kızlardan daha farklı bir şey kattırdığını sanar, ki öyledir de. Her kızın eski sevgilisinin yeni sevgilisi hakkında ilk sorduğu şey "benden güzel mi?" ve ya pişti olduğu bir kızla karşılaşınca "onda mı daha güzel bende mi?" Gibi sözler söz konusudur. Kadınlar aralarında hep güzel olma rekabetinden dolayı güzel kadınlar daima havalı olur. Bu da "herkesi elde edebilirim, çorap değiştirir gibi sevgili değiştirebilirim." Mantığını ona yatıştırır. Bu yüzden konuşmaya çalıştığınız kızı özel ilgi alanlarıyla şımartmak, kızın gözüne gireceğim derken onu dünyanın merkezi yapmak yerine, kendi varlığınızı göz önünde bulundurmaya ve "ne olursan ol dünyada senden bir tane yok." Simgesini vermelisin ki kıymete binesin.

    Kurallar bu kadar basit aslında. Bir kadın güzel ya da çirkin olsun istediği tek şey sadık bir erkektir. Eğer gözlerinizi Adriana Lima aramaktan, hayallerinizi Angelina Jolie ile süslemekten vazgeçerseniz, en azından yalnız kalmazsın :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder